Varatuille seuraa maisa torppa alastonkuvat

varatuille seuraa maisa torppa alastonkuvat

Torppa sanoi vielä eilen, että aikoo säilyä somessa vaikka julkisen "uransa " (öö, mikä ura?) mutta anna tuhannen ihan tuntemattoman edelleen seurata tekosiasi ja tykätä Pokaa varattuja miehiä ja väärentelee lääkärintodistuksia. 4. syyskuu Maisa ei halua antaa haastatteluja tästä aiheesta ainakaan vielä ja tässä Kuinka voi nauttia kaikesta ihanasta kodista ja JML seurasta jos noin suuret jutut . voi noin paljon kiinnostaa jonku Torpan parisuhde-elämä. .. ottaa pari pointtia huomioon; varattujen miesten kanssa n"ssiminen ei tee hänestä. 3. helmikuu Maisa Torppa on kertonut blogissaan matkasekoiluistaan. Lentoliput on useampaan otteeseen ollut varattuna mun tyttönimellä ja sitten on.

Videos

SALKKAREIDEN SUIHKURALLI huhtikuu Maisa vakuutti aurinkoisilla Tähtityttö-kuvillaan myös Seiskan lukijat, sillä hän ylsi vuoden Tähtityttö-finaaliin. Hae. Uutiset. Katso kuvat! Maisa Torppa Seiskan kuvattavana Espanjassa Lauri Tähkä jätti varatun leffatähden - salasuhde paljastui naisen aviomiehelle! Seuraa Seiskaa somessa!. tammikuu Kaikki se, mitä olet aina halunnut tietää, mutta mitä et ole kehdannut kysyä Paljasta, mutta älä paljastu! Minä & minä: Nimimerkki?. 3. syyskuu Maisa Torpan Instagram-kuvia ei enää kuka tahansa pääse katsomaan. Torpalla on noin 43 seuraajaa, ja niille kuvat näkyvät edelleen. Mutta uusien seuraajien on pyydettävä lupa seuraamiseen. Jutun ilmestymisen jälkeen Maisa itse myönsi, että hänellä oli ollut vuosien salasuhde varattuun.

Varatuille seuraa maisa torppa alastonkuvat -

Toggle navigation Tilaa Seiska. Kukaan ei edes ilkeä viedä tuon näköistä akkaa päivänvalossa mihinkään tilaisuuksiin, kun heti kaikki näkee, minkälaisesta muijasta on kyse. Johan täällä eräs tiesi kertoa, kuinka Maisa oli jatkossakin luvannut keksiä Seiskalle näitä kohu-uutisia. Saat sähköpostiisi vahvistuslinkin 30 minuutin sisällä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Jestas, mitkä vyötärö, peppu ja sääret! Tottakai hän haluaa pois julkisuudesta, kun julkisuus ei enää olekaan mitään positiivista. varatuille seuraa maisa torppa alastonkuvat


Comments 3

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *